Klant worden

Ook om te kunnen blijven bestaan hebben we de lidkaarten €6,00/half jaar en €12,00/jaar (wat neer komt op €1/maand) voor een gans gezin:

vader, moeder en inwonende kinderen.

 

Zo kan u 9x per maand een gevulde zak spullen meenemen. Deze zak mag u vullen tot aan de rand. Uiteraard zijn er enkele uitzonderingen voor wanneer u over de rand mag gaan, zoals het meenemen van een donsdeken of spullen die groter zijn dan de hoogte van de zak.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u klant worden bij ons, kom dan gerust even langs (met uw identiteitskaart, attest samenstelling gezin en inkomensbewijzen (we dienen geen bedragen van uw inkomen te weten) en/of attest van uw schuldbemiddelaar (indien van toepassing) ons pand gelegen te Paalstraat 373, Schoten 2900.

Wenst u meer informatie neem telefonisch of elektronisch contact met ons op via:

 

Telefoonnummer: 0493/05.52.13

E-mail adres: weggeefwinkel-hetdonorke-vzw@telenet.be 

CD&DVD:Decoratie 4.jpg

Spullen geven

Alles in (bijna) perfecte, propere en werkende (elektrische toestellen) staat mag je binnen brengen onder anderen kledij, schoenen, lichaamsverzorgingsproducten, handdoeken, speelgoed, huisraad, bedlinnen, dvd/cd’s, boeken en decoratie. Alle goederen die de klanten binnen brengen worden ter plaatsen onmiddellijk nagekeken om zo onze afvalberg te sterk te beperken.

Alle kledij (lente- en zomerkleding & herfst- en winterkleding) is welkom !

Sponsor ons

Voel jij je geroepen en wil je een bijdragen zijn voor zij die het minder hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren en jouw hulp aan te bieden. Hetzij financiële of materiële hulp, wij zijn elke sponsor heel erg dankbaar.